Η αύρα περιγράφεται γενικά, με ωοειδές σχήμα σαν μορφή. Αυτό το σχήμα είναι μεταβλητό και επεκτείνετε σύμφωνα με την προσωπική ενέργεια. Καθώς ένα άτομο αναπτύσσεται στις πνευματικές γνώσεις, η αύρα του αυξάνεται.

Τα σημεία Τσάκρας είναι φυσικά συγκινησιακά σημεία μέσα στην αύρα και μερικές φορές χρησιμοποιούνται από τους θεραπευτές.

Στην περιοχή του ιερού οστού είναι το πρώτο Τσάκρα είναι γνωστό σαν η ρίζα ή το βασικό Τσάκρα και είναι η βάση της σπονδυλικής στήλης. Το χρώμα του είναι το κόκκινο και δίνει κουράγιο, θάρρος και εσωτερική δύναμη. Οι αρχηγοί και αυτοί που είναι ανεξάρτητοι στην κοσμική ζωή υπάγονται στις συνδυασμένες ποιότητές του. Η απουσία του κόκκινου στην αύρα δείχνει αδυναμία σε αυτό το Τσάκρα.
Το δεύτερο Τσάκρα, στην περιοχή της σπλήνας συγγενεύει με την προσαρμοστικότητα, το στοχασμό, την ανταλλαγή και τη βοήθεια που δίνει ο καθένας στους άλλους. Όταν η ενέργεια εδώ, είναι δυνατή, βοηθά την ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων και διαισθήσεων. Μια μικρή ποσότητα πορτοκαλί στην αύρα δείχνει ότι αυτή η περιοχή χρειάζεται εργασία.
Το τρίτο Τσάκρα είναι το Ηλιακό Πλέγμα, στην περιοχή του ομφαλού. Είναι κίτρινο, το χρώμα της ευτυχίας, της περιέργειας και της απόλαυσης της ζωής. Μια χαμηλή ή μέση ποσότητα κίτρινου στην αύρα μπορεί να σημαίνει ότι αυτές οι ποιότητες δεν είναι πρώτιστες στη συνείδησή του ατόμου.

Το τέταρτο Τσάκρα είναι στην περιοχή της καρδιάς. Αυτό είναι πράσινο, το χρώμα της πρακτικότητας. Η ενέργειά του είναι χρήσιμη για σκληρές εργασίες, διαπραγματεύσεις και πληρότητα.
Το πέμπτο Τσάκρα, είναι στην περιοχή του λαιμού, στον θυρεοειδή αδένα και το χρώμα του είναι μπλε. Η ενέργεια εδώ είναι κατευθυνόμενη προς καθολική ικανότητα, πολλαπλή χρησιμότητα και μεταβλητότητα, δίνει αγάπη για την ελευθερία και την αλλαγή.
Το έκτο Τσάκρα, μερικές φορές καλείται “το Τσάκρα του μετώπου ή Τρίτο Μάτι” και είναι στο μέτωπο λίγο ψηλότερα από τα μάτια, στην υπόφυση. Αυτή η πηγή ενέργειας γεννά ένα λουλακί χρώμα, το οποίο δίνει υπευθυνότητα, προστασία στους άλλους και οικογενειακές αξίες.
Το έβδομο Τσάκρα, είναι στην κορυφή της κεφαλής κι έχει βιολετί χρώμα, ένα πνευματικό χρώμα. Αυτό δίνει την ενέργεια που κατευθύνεται από φιλοσοφικές σκέψεις, λογική, μεταφυσική και εσωτερική ανάπτυξη

Google Plus

nooriya blogger facebook pinterest

Παροχή Υπηρεσιών

  • Αστρολογία
  • Χαρτομαντεία
  • Αραβική μαγεία
  • Φυλαχτά
  • Ξόρκια
  • Ενεργ. κόσμημα
  • Πολύτιμοι λίθοι
 

Επικοινωνήστε:

Τηλέφωνo: 210-8613027 σε ώρες λειτουργίας καταστήματος

info@astro.gr