Το Φιρντάρ της Σελήνης
Σελήνη-Σελήνη. Το άτομο θα βρεθεί σε διαφορετικές καταστάσεις, από τη μια στη χαρά και από την άλλη στη θλίψη, στον πλούτο και στην φτώχεια. Θα έχει ισχυρές και ολοκληρωμένες σχέσεις με τη σύζυγό του και με άλλες γυναίκες. Θα κάνει μακρινά, καλά ταξίδια. Στον καιρό του θα ανέλθει στην εξουσία και σε υψηλό βαθμό και θα κάνει ένα σπουδαίο κέρδος στην ιδιοκτησία του. Κατόπιν θα κατεβεί από εκείνο τον βαθμό και θα επανέλθει σε έναν μέτριο καιρό. Και στο τέλος αυτής της περιόδου θα έλθει σε έναν μεσαίο βαθμό και σε μεγάλο κίνδυνο από ξίφος ή από κάτι παρόμοιο ή φυλακή. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή και η Σελήνη σε ένα κακό μέρος, ασθένειες και τραυματισμοί θα συμβούν στον ίδιο. Οι γονείς του θα τον αποφύγουν. Και εάν η Σελήνη είναι σε καλή θέση, δηλώνει ότι σε αυτό το διάστημα θα είναι υγιής στο σώμα και με καλές ιδιοσυγκρασία. Οι γονείς του θα τον αγαπήσουν και θα τον τιμήσουν και θα κάνουν το αγαθό σ’ αυτόν.
Σελήνη-Κρόνος. Σε αυτό το διάστημα το άτομο θα έχει μια δίκη με τους βασιλιάδες και αυτούς που είναι όπως οι βασιλιάδες. Θα κατηγορηθεί για ψέματα και αναλήθειες. Και προβλήματα θα του συμβούν μεταξύ των υπαλλήλων του ή θα φύγουν από αυτόν, και μερικά από τα βοοειδή του θα πεθάνουν. Ένα μέρος των υλικών αγαθών του θα χαθεί. Θα χρεωθεί. Θα αρρωστήσει από μια μεγάλη ασθένεια, ίσως τρεις φορές στη συνέχεια θα καεί ή θα κοπεί με ξίφος, σε αυτήν την περίοδο. Ή ίσως η σύζυγός του θα πεθάνει, εάν είναι έγκυος. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα έχει κνησμούς από τη ζέστη και θα θεραπευτεί από αυτό. Θα του συμβεί ένα κάψιμο από φωτιά ή βραστό νερό και θα θεραπευτεί. Θα κινηθεί από τον ένα τόπο στον άλλο. Θα πάει ταξίδια και ένας τραυματισμός θα του συμβεί σε ταξίδι. Και μερικοί από τους υπαλλήλους του θα του κάνουν το κακό και θα κλαπούν πράγματά του.
Σελήνη-Δίας. Αυτό δηλώνει ότι σε αυτήν την περίοδο θα έχει μια τιμημένη μεγαλοπρέπεια. Θα κερδίσει ιδιοκτησία. Θα υπερνικήσει τους εχθρούς του. Κέρδος θα του έρθει και ωφέλεια από μακρινά εδάφη. Με ελαφριά προσπάθεια θα φυτέψει δέντρα. Θα αγοράσει υπηρέτες άνδρες και γυναίκες. Θα έχει μεγάλη χαρά. Αν έχει χρέη, θα τα πληρώσει. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα επεκταθεί κάθε θέμα που αφορά στον ακριβό ρουχισμό και σε άλλα πράγματα. Οι γονείς του θα τον αγαπήσουν.
Σελήνη-Άρης. Σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν φόβοι, θλίψεις και μεγάλα προβλήματα για το άτομο. Ένα μέρος των υλικών αγαθών του θα καταστραφεί. Θα παραδώσει ότι έχει αποκτήσει. Αν κάνει ταξίδι, θα του συμβεί πρόβλημα εξαιτίας δαγκώματος από φίδι, ημικρανίες ή πόνος στο μέσον του κεφαλιού του. Θα ταλαιπωρηθεί από μια σοβαρή ασθένεια, τόσο που θα πλησιάσει το θάνατο. Θα έχει μια ασθένεια στην όραση, μεγάλο κακό και πόνο στα γεννητικά του όργανα. Και εάν με όλο αυτό, το Σελήνη έχει την εξουσία στον κύκλο του έτους, αυτές οι κοινοποιήσεις θα είναι περισσότερο βίαιες στο άτομο. Εντούτοις γενικά η θέση του θα βελτιωθεί αφότου έχει ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα. Και εάν η γέννηση είναι νυχτερινή, στο άτομο θα συμβούν πολλές και διαφορετικές αδυναμίες στα μάτια, στο στομάχι και στα πιο κάτω μέρη του σώματος. Θα το δαγκώσει κάποιο ερπετό ή θα καεί από φωτιά ή βρασμένο νερό ή από κάτι άλλο καυτό. Κάτι δικό του θα αρπαχθεί μακριά του και μερικοί από τους υπαλλήλους του θα του κάνουν κακό.
Σελήνη-Ήλιος. Το άτομο κάνει καλό στους άνδρες. Θα έχει εξουσία πέρα από τους ανθρώπους και το αξίωμα ενός ανώτερου υπαλλήλου του βασιλιά. Ο ίδιος και η σύζυγός του θα αρρωστήσουν, με διάρκεια ίσως 30 ημέρες και όχι περισσότερο και κατόπιν θα ανακτήσουν. Και οι υποθέσεις του θα γίνουν καλύτερες στον πρώτο μήνα αυτού του διαστήματος, εκτός από το ότι η σύζυγός του θα χάσει το παιδί της, εάν είναι έγκυος και στον πρώτο μήνα αυτού του διαστήματος. Κατόπιν θα συλλάβει. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, μια ασθένεια θα του συμβεί. Θα αλλάξει από τη μια θέση στην άλλη. Θα πάει ταξίδια. Οι γονείς του θα χαρούν για αυτόν. Η εκμάθηση και η νοημοσύνη του θα ανεβούν υψηλότερα.
Σελήνη-Αφροδίτη. Το άτομο θα είναι σε μια καλή θέση και με καλές συνήθειες, υπομένοντας και πιστεύοντας ότι έχει ευημερία. Και σε όλες τις υποθέσεις του θα απολαύσει το τραγούδι, τη διακόσμηση και τα μυρωδάτα πράγματα. Και θα ασχοληθεί με τις γυναίκες που δουλεύουν στους κήπους ή στρώνουν κρεβάτια. Θα συνδεθεί με άτομα που θα λένε καλό για αυτόν. Θα του συμβούν τον πρώτο μήνα αυτού του διαστήματος θέματα σχετικά με τους υπαλλήλους του που θα τον χαροποιήσουν. Θα ανέλθει σε δύναμη και καλοσύνη.
Σελήνη-Ερμής. Το άτομο θα ανέλθει στην κοινωνική θέση, μετά θα την χάσει και θα ξαναεπιστρέψει σε αυτήν και αυτό ίσως να συμβεί τρεις φορές σε αυτό το διάστημα. Θα έχει μεγάλες νομικές συγκρούσεις και αναλήθειες. Θα πει αναλήθειες και θα αποκτήσει κακές συνήθειες, με απάτες και πράξεις που θα είναι καλυμμένες. Και θα συμβεί στο παιδί του μια οδυνηρή αδυναμία ως αποτέλεσμα ζημιάς στη φυσική ιδιοσυγκρασία του ή από μελαγχολία. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, σοβαρά προβλήματα θα του συμβούν. Θα αναμιχθεί σε απάτες και κακές συνήθειες. Θα του συμβεί εμπόδιο εξαιτίας του νερού ή της φωτιάς. Ένα μέρος των υλικών αγαθών του θα κλαπεί.

nooriya blogger facebook pinterest