Το Φιρντάρ του Ερμή
Ερμής-Ερμής. Αυτό δηλώνει ότι το άτομο θα ευημερήσει στο πρώτο μισό αυτού του διαστήματος και στο δεύτερο θα έχει κακό και δυσκολίες. Και όταν κάνει κάτι, λόγω των εργασιών του και λόγω των πράξεών του, θα του συμβαίνει ζημιά και οι δηλώσεις του γυρίζουν σε ζημιά. Μερικοί από τους συντρόφους του θα πεθάνουν ή μερικά από τα ζώα του. Θα αρρωστήσει και θα έχει ελλιπή θεραπεία στα φάρμακα. Και εάν με αυτό ο Κρόνος είναι σε μια κακή θέση και σε μια κακή όψη με τον Ερμή και σε δυσμενή Οίκο, θα πεθάνει σε αυτό το έτος, αλλά αν ο Ερμής είναι σε καλή θέση, η ζημιά που περιγράφτηκε θα είναι μειωμένη και τα πράγματα καλύτερα.
Ερμής-Σελήνη. Θα υπάρξει αφθονία στο φαγητό και στο ποτό. Θα εκτεθεί σε κινδύνους και σε τραυματισμούς και αν αρχίζει να χτίζει, δεν θα ολοκληρώσει. Και εάν είναι παντρεμένος, η σύζυγος θα πεθάνει ή θα χωρίσει από αυτήν. Αν δεν είναι παντρεμένος και παντρευτεί αυτό το διάστημα και ο γάμος δεν θα ολοκληρωθεί. Θα στενοχωρηθεί από μια μακροχρόνια ασθένεια ή ίσως θα πέσει από ύψος και θα υποστεί μεγάλο κίνδυνο θανάτου.
Ερμής-Κρόνος. Τα υλικά αγαθά του ατόμου θα αυξηθούν, θα κάνει καλό σε κάποιον, που κατόπιν θα τον κλέψει. Το άτομο θα γίνει φτωχό. Θα έχει λίγους φίλους, η σύζυγός του θα πεθάνει. Θα πάει από τη μια χώρα σε άλλη. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες θα του συμβούν στα ταξίδια του.
Ερμής-Δίας. Τα υλικά αγαθά του θα αυξηθούν από διαφορετικές χώρες. Θα τύχει βασιλικής συμπάθειας. Θα βασιστεί σε άτομα που είναι εναντίων του και θα μαλώσουν μαζί του, αλλά θα φύγει μακριά από αυτούς. Θα συλλέξει χρυσό και ασήμι και ίσως θα ανέλθει σε μεγάλη κοινωνική θέση. Θα χτίσει ένα αριστοκρατικό κτήριο για το οποίο θα χαρεί. Δεν θα εκτιμήσει τους ψεύτες και τα ψέματα. Θα κάνει μεγάλες δαπάνες.
Ερμής-Άρης. Το άτομο θα μαλώσει και θα έχει σύγκρουση με άτομα που βασίζεται πάνω τους. Το άτομο θα πάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο αλλά θα διαφύγει από όλα. Θα υπερνικήσει τους εχθρούς και τους αντιπάλους του. Θα κάνει μακρινό ταξίδι. Και εάν ασχοληθεί με το εμπόριο, θα καταστραφεί με αυτό. Εάν εκθέσει τα χρήματά του σε κάποιον από τους συνεργάτες του, εκείνος ο συνεργάτης θα τον προδώσει και θα τον εξαπατήσει. Πρόβλημα θα του συμβεί εξαιτίας φυλάκισης, φωτιάς ή μέσω κάτι καυτού. Θα πέσει από ύψος ή από κάτι τέτοιο, ή θα ταλαιπωρηθεί από μακροχρόνια ασθένεια ή λόγω του φυσικού οργανισμού του και η νόησή του θα ζημιωθεί. Και θα ανακτήσει μετά. Και εάν σε αυτήν την περίοδο παντρευτεί, η σύζυγός του θα πεθάνει σε αυτό το έτος ή θα έρθει σχεδόν στο θάνατο. Και εάν οι γονείς του είναι ζωντανοί, η μητέρα του θα πεθάνει και ο πατέρας του θα συλληφθεί ή οι πιο σοβαρές δυσκολίες θα του συμβούν.
Ερμής-Ήλιος. Κάθε ημέρα η ευθυμία του ατόμου, η χαρά, τα κέρδη και το σθένος θα αυξάνονται. Και οι άνθρωποι και οι σύντροφοί του θα πολλαπλασιαστούν, θα έχει γραφείς και έναν ερμηνευτή, υλικά αγαθά και κέρδος από βασιλιάδες και ευγενείς και από άλλους που συνδέονται μαζί του. Ίσως ο μεγαλύτερος αδελφός του θα πεθάνει, αν έχει έναν. Θα συνδεθεί με μια όμορφη γυναίκα και θα έχει μια σχέση μαζί της ή με τη σύζυγο του πατέρα του.
Ερμής-Αφροδίτη. Το άτομο θα συνδεθεί με γυναίκες. Θα γίνει απομακρυσμένο από τους άνδρες. Θα αγαπήσει τις γυναίκες και θα χαρεί μαζί του. Η σύζυγός του θα γονιμοποιηθεί, αλλά το παιδί που θα γεννήσει θα πεθάνει. Και εάν η σύζυγός του δεν μείνει έγκυος, αλλά το άτομο έχει έναν γιο, ο γιος θα πεθάνει ή το θετό παιδί του που έχει στη θέση του γιου.

nooriya blogger facebook pinterest