Το Φιρντάρ Δία
Δίας-Δίας. Το άτομο θα αλλάξει από μια χαμηλή θέση σε μια καλύτερη. Θα προχωρήσει μπροστά από κάθε πρόβλημα σε κάθε καλό και ευτυχία. Η τύχη του και ο πλούτος του θα αυξηθούν. Θα ονομαστεί μεταξύ των βασιλιάδων. Θα έχει μια αξιότιμη και σπουδαία κοινωνική θέση. Και εάν ο Δίας στο γενέθλιο είναι στην περιοχή του ή στην περιοχή της Αφροδίτης ή με οποιοδήποτε ζώδιο της τριπλότητάς του, που είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, τότε ο Δίας δηλώνει το καλύτερο στις κοινοποιήσεις του και δηλώνει μεγαλύτερη ευημερία και τύχη. Εάν το άτομο είναι μιας υψηλής κοινωνικά οικογένειας, μπορεί ίσως να είναι βασιλιάς ή θα έχει ισχύ πέρα σε πόλεις και εδάφη και θα έχει πολλούς υπηρέτες άνδρες και γυναίκες ή θα παντρευτεί μια ευγενή γυναίκα. Οι βασιλιάδες θα του δώσουν δώρα και πλούτο, γυναίκες και ζώα. Θα έχει κέρδος από δώρα και άλλα υλικά. Θα κάνει θησαυρό, θα κάνει καλά, θα δώσει ελεημοσύνες και θα κάνει ευγενικές πράξεις. Και μαζί με αυτό αν ο Δίας είναι στην Έξαρσή του, θα έχει ακόμα ισχυρότερα και μεγαλύτερη τύχη.
Δίας-Άρης. Το άτομο θα είναι λυπημένο. Θα εξυπηρετήσει το βασιλιά σε θέματα σχετικά με τους φόβους του κόσμου, εντούτοις, εξαιτίας αυτού θα συμβούν στο άτομο μεγάλα προβλήματα ή φόβος, και μόχθος για πλουτισμό. Θα πάει μακρινά ταξίδια. Θα έχει ανησυχία λόγω των γυναικών. Θα έχει υποθέσεις με κακές γυναίκες και ίσως γεννηθεί ένα παιδί του.
Δίας-Ήλιος. Η κατανόηση του ατόμου θα επεκταθεί. Θα είναι ο πρώτος υπουργός ενός βασιλιά. Η τύχη και ο πλούτος του θα αυξηθούν, ίσως θα ανακαλύψει θησαυρό, θα έχει κέρδος χωρίς μόχθο. Θα τιμηθεί από τους άνδρες. Θα έχει εξουσία και τίτλους από βασιλιάδες και άλλα άτομα από όλη την οικογένειά του. Θα τοποθετηθεί ως επιστάτης πάνω στους ανθρώπους. Ένα τυχερό παιδί θα είναι γεννημένο σε αυτόν.
Δίας-Αφροδίτη. Το άτομο θα έχει τα μέσα να δει τους βασιλιάδες. Θα είναι μέλος του βασιλικιού υπουργείου, θα έχει εξουσία στις δουλειά του και μεγάλη τύχη. Θησαυρός θα του εμπιστευτεί ή θα ανακαλύψει θησαυρό ή θα έχει κέρδος χωρίς εργασία. Οι εχθροί του θα πεθάνουν και θα κάνει ταξίδια. Και εάν ο Δίας έγινε άτυχος από τον Κρόνο ή τον Άρη αυτή την περίοδο ή η Αφροδίτη έγινε άτυχη από κάποιον από αυτούς (Κρόνο ή Άρη), αυτό μικραίνει την προαναφερθείσα κοινοποίηση.
Δίας-Ερμής. Το άτομο θα είναι με καλά ήθη, υπομονετικό, καλοκάγαθο. Οι φίλοι του θα απομακρυνθούν από αυτόν και θα γίνουν οι εχθροί του. Και τα άτομα θα πουν κακό για αυτόν και θα τον δυσφημήσουν. Θα παντρευτεί. Ένα σκυλί, λύκος ή κάποιο άλλο ζώο θα τον δαγκώσει. Το σπίτι του θα καταστραφεί ή ένα μέρος του. Θα πέσει από ύψος. Στη μέση ηλικία σε αυτό το διάστημα, είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να υπάρχει.
Δίας-Σελήνη. Το άτομο θα αναπτυχθεί στην υγεία και στην αξία. Θα έχει εξουσία και αξιοπρέπεια στα εισοδήματα ενός βασιλιά. Θα έχει αξιοπρέπεια, καλό, υπεροχή και πλεονέκτημα από απροσδόκητα μέρη. Οι πεποιθήσεις του θα εκπληρωθούν. Θα έχει συγχρόνως τη χαρά με τη θλίψη. Αν έχει έναν αδελφό μεγαλύτερό του, ο αδελφός θα πεθάνει. Μερικά από τα υλικά αγαθά του θα χαθούν ενάντια στη θέλησή του. Θα κάνει ταξίδια στα οποία θα έχει το φόβο των ληστών και είναι πιο πιθανό να του συμβεί σχετικά με αυτούς τους ληστές, στην αρχή αυτού του διαστήματος και μέχρι την ολοκλήρωση του ενός έτους. Μετά θα μπει μέσα στην ευτυχία, τη χαρά, και τα αγαθά.
Δίας-Κρόνος. Θα δώσει τα κεκτημένα του στους φτωχούς. Οι αδελφοί του, φίλοι, σύντροφοι θα τον αποφύγουν, θα γίνουν οι εχθροί του. Μερικοί από αυτούς που είναι κοντά του, θα κάνουν τα ταξίδια. Αν δανείσει αγαθά του, δεν θα τα ανακτήσει ή εάν τα ανακτήσει θα είναι με την προσπάθεια και μετά από το ένα έτος.

nooriya blogger facebook pinterest