Το Φιρντάρ του Άρη
Άρης-Άρης. Θα είναι ένας κακοποιός και κλέφτης. Δυσκολίες θα του συμβούν και μεγάλες, μακροχρόνιες νομικές συγκρούσεις. Οι εχθροί του θα κινηθούν εναντίον του, θα του κάνουν κακό, θα βλάψουν τη θέση του αναφορικά στους βασιλιάδες και τους σπουδαίους άνδρες. Προβλήματα θα του συμβούν λόγω των γονέων του. Θα απελευθερωθεί από όλα αυτά. Φόβος και μεγάλο εμπόδιο θα συμβεί σε αυτόν από λύκους, πυρκαγιά, ξίφος, ύδωρ, αέρηδες, ιατρικά, ή κλέφτες. Και εάν σπείρει οποιοδήποτε σπόρο, θα καταστραφεί από τον νερό. Θα κάνει τα μακρινά ταξίδια. Θα αρρωστήσει από μια διόγκωση στο κεφάλι ή στα μάτια του ή από πόνο στομαχιού και μπορεί να διαρκέσει για είκοσι ημέρες. Και εάν ο γενέθλιος Άρης σε αυτήν την περίοδο είναι σε Όριο του Δία ή της Αφροδίτης, αυτό δηλώνει ότι το εμπόδιο θα προέλθει σε αυτόν από τους εχθρούς του και ότι θα διαφύγει από αυτό.
Άρης-Ήλιος. Οι φίλοι και οι αδελφοί θα τον αποφύγουν και θα φύγουν από κοντά του. Και λόγω του βασιλιά προβλήματα θα του συμβούν. Θα συλληφθεί λόγω των συντρόφων του και αυτό ίσως θα διαρκέσει 25 ημέρες. Πόνος και ασθένεια του θα συμβούν σε κρυφές θέσεις. Ίσως θα πέσει από την κορυφή του σπιτιού του. Ίσως θα σκοτώσει έναν βασιλιά ή κάποιο όμοιο με βασιλιά. Η σύζυγός του θα πεθάνει. Τα παιδιά του θα πάθουν ζημιά ή ένα από αυτά θα πεθάνει.
Άρης-Αφροδίτη. Το άτομο θα αγαπήσει τα τραγούδια, την ευχαρίστηση και τα παιχνίδια και θα συσχετιστεί με αυτά και με γυναίκες με σεξουαλικές σχέσεις. Θα συνδεθεί με εκείνους που κλείνουν δουλειές πορνείας και με πόρνες. Θα έχει ειρήνη με τη σύζυγό του και αλληλεγγύη με ληστές και ευημερία από αυτούς.
Άρης-Ερμής. Δυσκολία και ζημία θα συμβούν στο άτομο. Θα πάει από την πατρίδα του σε ξένη χώρα και θλίψεις και εμπόδια θα του συμβούν λόγω εκείνων που ψεύδονται. Κακό θα ειπωθεί για αυτόν. Ένα κακό όνομα θα του δοθεί και θα ονομαστεί ψεύτης. Οι φίλοι του θα γίνουν οι εχθροί του. Ίσως θα του συμβεί μια προσωπική περίπτωση εξ αιτίας της οποίας θα καταστραφεί.
Άρης-Σελήνη. Το άτομο θα συλληφθεί και προβλήματα θα του συμβούν. Τελικά, θα απελευθερωθεί από όλο αυτό. Θα χάσει ότι έχει αποκτήσει εξαιτίας μιας πράξης του. Θα δαπανήσει τα υλικά αγαθά του σε εργασία με γη και εάν είναι πλούσιος θα γίνει φτωχός και όταν είναι φτωχός θα φύγει τη χώρα του. Οτιδήποτε θα του συμβεί, ζημιά θα έρθει στα υλικά αγαθά του, εάν αγοράσει έναν υπάλληλο, ο υπάλληλος θα πεθάνει. Και εάν οι γονείς του είναι ζωντανοί, ένας από αυτούς θα πεθάνει σε αυτό το διάστημα. Οι φίλοι του θα φύγουν από αυτόν, νομικές διαφωνίες θα του συμβούν και θα κατανικήσει εκείνους που διαπληκτίστηκαν μαζί του.
Άρης-Κρόνος. Για το άτομο θα συμβούν προβλήματα διαφορετικών ειδών. Εάν να έχει πατέρα, ο πατέρας θα πεθάνει. Μέρος των υλικών αγαθών του θα χαθεί. Άλλοι θα το περιφρονήσουν, θα ταλαιπωρηθεί από μεγάλη αδυναμία, ίσως τεταρταίο πυρετό. Θα του συμβεί μια περιπλοκή στις αισθήσεις, αλλά θα διαφύγει από όλο αυτό. Οι συγγενείς του θα τον διαγράψουν. Θα έχει σύγκρουση με τη σύζυγό του και ίσως χωρίσουν. Αδυναμίες θα συμβούν στους γιους του, εάν να έχει. Ίσως θα πεθάνουν ή θα χαθούν.
Άρης-Δίας. Το άτομο θα εξυψωθεί και εάν δεν έχει οποιαδήποτε οικονομική αξία, θα έρθει σε αυτόν. Θα υπερνικήσει όλους εκείνους που του αντιτάσσονται και εκείνους που έχουν νομικές συγκρούσεις μαζί του. Θα έχει αγαθό και κέρδος λόγω των νομικών ενεργειών. Θα αγαπήσει τα όπλα και εκείνα τα πράγματα που είναι όπως τα όπλα και θα κάνει κέρδη από αυτόν τον τομέα. Οι οικονομικές ανταμοιβές του θα αυξηθούν. Θα χαρεί τη σύζυγό του, τους συντρόφους και τα παιδιά του. Ένας γιος θα γεννηθεί από αυτόν. Η κόρη του, εάν να έχει μία, θα πεθάνει. Και δεν θα κουραστεί από καμία εργασία ή επιβολή που κάνει.

nooriya blogger facebook pinterest