Στη 74η Σούρα Αλ μουντάθιρ(سورة المدثر   - ο σκεπασμένος με μανδύα) στο εδάφιο 30ο αναγράφεται: (عليها تسعة عشر  ) “αλέιχα τέσα άσρα” - “σε αυτήν είναι δεκαεννέα”. Στο επόμενο εδάφιο, το 31ο λέει:

وماجعلنا اصحاب النار الا ملائكة وماجعلنا عدتهم الا فتنة للذين كفروا ليستيقن الذين اوتوا الكتاب ويزداد الذين امنوا ايمانا ولايرتاب الذين اوتوا الكتاب والمؤمنون وليقول الذين في قلوبهم مرض والكافرون ماذا اراد الله بهذا مثلا كذلك يضل الله من يشاء  ويهدي من يشاء ومايعلم جنود ربك الا هو وماهي الا ذكرى للبشر  

“Και δεν κάναμε παρά αγγέλους σαν φύλακες της Φωτιάς. Και δεν ορίσαμε τον αριθμός τους παρά μόνο για να δοκιμάσουμε τους άπιστους ώστε οι οπαδοί της Βίβλου να βεβαιωθούν και στους πιστούς να αυξηθεί η Πίστη και να μην αμφιβάλλουν οι οπαδοί της Βίβλου και οι πιστοί και για να πουν όσοι έχουν αρρώστια στην καρδιά του και οι άπιστοι: -“Τι ήθελε ο Θεός να εννοήσει με αυτή την παραβολή;”- Έτσι ο Θεός αφήνει στην πλάνη αυτόν που θέλει και καθοδηγεί αυτόν που θέλει. Και κανείς άλλος δεν γνωρίζει τη Δύναμη των στρατιωτών του Κυρίου σου, παρά μόνον Αυτός. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια προειδοποίηση στην ανθρώπινη γενιά”.
Η γνώση της Σοφίας του Βασιλιά Σολομώντα, δηλώνεται φανερά, εκτός των άλλων από το αριθμητικό σύνολο των γραμμάτων του ονόματός του που είναι 190, سليمن. Η 19η σούρα στο Άγιο Κοράνι από το τέλος, είναι η 96η σούρα με τον τίτλο “Ίκκρα” - سورة العلق “Διάβασε”. Τα πέντε πρώτα εδάφια που αναφέρονται στα λόγια του Αγγέλου Γαβριήλ, προς τον Ρασούλ, περιλαμβάνονται συνολικά 19 λέξεις.

اقرا باسم ربك الذي خلق 01 خلق الانسان من علق 02 اقرا وربك الاكرم 03 الذي علم بالقلم 04 علم الانسان مالم يعلم 05

Το ελεύθερα αποδιδόμενο νόημά του είναι::
Προκήρυξε μεγαλόφωνα στο όνομα του Κυρίου σου, του Δημιουργού. Έπλασε τον άνθρωπο από ένα θρόμβο πηκτού αίματος. Διάβαζε: Ο Κύριός σου είναι ο πιο Γενναιόδωρος. Αυτός δίδαξε τη χρήση της πέννας και τη γραφή. Αυτός δίδαξε στον άνθρωπο ότι δεν ήξερε.

Το πρώτο εδάφιο έχει 18 γράμματα, το δεύτερο εδάφιο έχει 14 γράμματα, το τρίτο έχει 14, το τέταρτο έχει 13 και το πέμπτο εδάφιο έχει 17 γράμματα. Συνολικά, είναι 76 γράμματα, 19*4. Όλα τα εδάφια στην ίδια σούρα είναι 19. Ολόκληρη σούρα αποτελείται από 285 λέξεις, 19*15.Στη 110η σούραμε τίτλο “Αν-νάσρ” - سورة النصر - “Η Νίκη”, τα τρία εδάφιά της περιλαμβάνονται 19 λέξεις.

اذا جاء نصر الله والفتح 1 ورايت الناس يدخلون في دين الله افواجا 2 فسبح بحمد ربك واستغفره انه كان توابا 3

Σε ελεύθερη απόδοση το αξιόλογο νόημά της είναι:
Όταν θα έρθει η βοήθεια του Θεού και η Δόξα Του, θα δεις τους ανθρώπους να ασπάζονται σε μεγάλες μάζες τη θρησκεία Του, γιόρτασε προς τιμή της Δόξας Του και προσευχήσου ταπεινά σε Αυτόν για να σου δώσει τη συγχώρεση γιατί Αυτός δέχεται τη μετάνοια. Αυτός που είναι η Ευσπλαχνία κι ο Οίκτος.Στην 68η σούραμε τίτλο“Αλ Κάλαμ” -سورة القلم “Η γραφίδα”, τα 9 πρώτα εδάφια έχουν 38 λέξεις, 19*2.

ن والقلم ومايسطرون 1 ماانت بنعمة ربك بمجنون 2 وان لك لاجرا غير ممنون 3 وانك لعلى خلق عظيم 4 فستبصر ويبصرون 5 بايكم المفتون 6 ان ربك هو اعلم بمن ضل عن سبيله وهو اعلم بالمهتدين 7 فلاتطع المكذبين 8 ودوا لو تدهن فيدهنون 9

Το νόημα των εδαφίων είναι:
Νουν. Μα την πέννα κι οτιδήποτε χρησιμοποιείται για γραφή ότι - μα τη Χάρη του Θεού - δεν έχεις χάσει τα λογικά σου για σένα υπάρχει βεβαιωμένα, εξασφαλισμένη αμοιβή για το σπουδαίο και ανώτερο χαρακτήρα σου. Σύντομα θα δεις, όπως άλλωστε κι όλοι θα δουν ποιοι έχουν χάσει τα λογικά τους. Ο Κύριός σου γνωρίζει πολύ καλά ποιος ανάμεσα στους ανθρώπους έχει φύγει παραπλανητικά από τον Δρόμο Του, όπως γνωρίζει πολύ καλά όσους ακολουθούν το Δρόμο της Αλήθειας. Για αυτό μην υπακούς αυτούς που αρνούνται την Αλήθεια. αυτοί όλοι κρατούν στάση υποχώρησης απέναντί σου, για να γίνεις όμοιός τους.Αυτά είναι ενδεικτικά παραδείγματα της παρουσίας του αριθμού 19, στις διάφορες σούρα.
Η λέξη“ισμ” اسم που σημαίνει "όνομα" και αφορά το όνομα του Θεού, είναι γραμμένη μέσα στο Άγιο Κοράνι, 19 φορές.
Η λέξη “Αλλάχ” الله  που σημαίνει "Θεός", είναι γραμμένη 2698, 19*142. Στον αριθμό 142 βρίσκεται η αριθμολογική αξία της λέξης “ανάς” الناس που σημαίνει “η ανθρωπότητα”.
Το επίθετο του Θεού “Ραχμάν” رحمن  είναι γραμμένο 57 φορές, 19*3. Το επίθετο του Θεού “Ραχίμ” رحيم  είναι γραμμένο 114φορές, 19*6. Η πρόσθεση των δύο αριθμών, 57 και 114 δίνει 171, όση η αριθμητική αξία του ονόματος Αναϊήλ, عنيائيل  του Αγγέλου της Παρασκευής.
Το γράμμα Κάφ  ق, στην ομώνυμη 50ησούρα, “Καφ”, είναι γραμμένο 57φορές, 19*3. Το ίδιο γράμμα, στη 42 σούρα με τίτλο “Ασ-σούρα” سورة الشورى - “Η εικόνα”, είναι γραμμένο 57 φορές, 19*3. Στη 68η σούρα με τίτλο, “Νουν” ن , το ομώνυμο γράμμα νουν ن, είναι γραμμένο 113 φορές, 19*7. Στην 5η σούρα με τίτλο “αλ μάιντα” - سورة المائدة “το τραπέζι”, το γράμμα σάντ ص είναι γραμμένο 152 φορές, 19*8. Τα γράμματα για ي και σιν س, στην 36η σούρα με τίτλο “Γιασίν”سورة  يس  είναι γραμμένα 285, 19*15.
Στις σούρα 40 ως 46, τα γράμματα που ξεκινούν τις σούρα, χα ح, μιμ م γράφονται 2147 φορές, 19*113. Στη 2η σούρα, “αλ μπάκαρα”سورة البقرة  “η αγελάδα”, τα γράμματα που ξεκινούν τη σούρα, αλίφ ا λάμ ل και μιμ م, γράφονται 9899, 19*521. Στην επόμενη σούρα, με τίτλο “Αλ Ιμράν” سورة ال عمران “η οικογένεια του Ιμράν” που ξεκινά με τα ίδια τρία γράμματα, γράφονται 5662, 19*298. Επίσης, στις σούρα 29 ως 32 σούρα που ξεκινούν με τα ίδια τρία γράμματα, γράφονται 1672, 19*88. Στην 7η σούρα, “αλ-αράφ” سورة الاعراف “τα ύψη”, τα γράμματα που ξεκινούν το κείμενο είναι αλίφ ا, λαμ ل, μιμ م και σαντ ص και υπάρχουν γραμμένα 5358, 19*282.
Στη 42η σούρα “ασ-σούρι” سورة الشورى “η σύσκεψη” τα γράμματα, χα ح, μιμ م, αίν ع, σιν س, καφ ق γράφονται 209 φορές, 19*11.
Στη 19η σούρα “Μάριαμ” مريم, τα γράμματα της έναρξης καφ ك, χε هـ, για ي, αίν ع, σαντ ص γράφονται 798 φορές, 19*42.
Στην 19η, 20η , 26η και 28η σούρα, τα γράμματα [ χα ح και τα ط], [ τα ط και σιν س], [τα ط, σιν س και μιμ م] γράφονται 1767 φορές, 19*93.
Στη 10η και 11η σούρα τα ίδια με πριν γράμματα, γράφονται 2375 φορές, 19*125, στη 14η σούρα, γράφονται 1197 φορές, 19*63 και στην 15η σούρα, 912 φορές, 19*48.

Λέγει ο Σολομώντας: “ εγώ ο πατέρας σου, Βασιλιάς του Ισραήλ και της Παλμύρας, ερεύνησα και βρήκα την Αγία Τσοκμάχ, τη Σοφία του Αντωνάι. Κι έγινα βασιλιάς των πνευμάτων του Θρόνου και της Γης, Κύριος των κατοίκων του Αέρα και των ζωντανών ψυχών της Θάλασσας, γιατί είχα στην κατοχή μου το Κλειδί των Κρυφών Πυλών του Φωτός. Κατάφερα πολύ σπουδαία έργα με τη χρήση του Σημ-Χαμφόρας και των 32 Ατραπών του Γιετζιράχ. Αριθμός, βάρος και μέτρο αποφασίζουν τη μορφή των πραγμάτων. Η ουσία είναι Μία και ο Θεός δημιουργεί, διαρκώς. Ευτυχισμένος είναι αυτός που καταλαβαίνει τα γράμματα και τους αριθμούς......
Οι αριθμοί και η γεωμετρία, ουσιαστικά “οικοδόμησαν” το Σύμπαν. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που κατανόησαν την εσωτερική φύση των αριθμών. Μάλλον στεκόμαστε στις εξωτερικές αποδείξεις της επίδρασής τους παρά αναζητούμε τις βαθιές αιτίες και δράσεις τους.
Οι αριθμοί και τα σχήματα κυβερνούν όλες τα πνευματικά επίπεδα, όπως ακριβώς ορίζεται και στη “Σημ-Χαμφόρας”.
Κατά πόσο οι διάφοροι Βίβλοι είναι γραμμένες σε ένα κώδικα στηριζόμενο στους αριθμούς; Όλες οι Βίβλοι γράφτηκαν σε τέτοιο κώδικα. Ακόμα, και σήμερα, υπάρχουν μύστες που παρουσιάζουν τα έργα τους, με την ίδια μέθοδο. Είναι τα κωδικοποιημένα μηνύματα που αφορούν τους κανόνες της Δημιουργίας, το Χρόνο, το Χώρο, την κάθε Διάσταση. Όμως, με την πάροδο των αιώνων, πολλά Άγια Κείμενα αλλάχτηκαν και δυστυχώς ο ερευνητής αδυνατεί να βρει το ποθούμενο.
Από τις μακροχρόνιες έρευνές μου, βρίσκω ότι μόνο το Κοράνι έχει κρατήσει άρρηκτη τη δομή των αριθμών όπου δεσπόζει ο Μετωνικός αριθμός 19. Γράμματα, ονόματα, εδάφια, κεφάλαια, δομήθηκαν πάνω σε αυτόν το αριθμό. Το 19ο κεφάλαιο, “Μάριαμ”, αφορά την ζωή της Παναγίας και του Υιού της. Το όνομα Μάριαμ έχει αριθμό 290 και η ρίζα του προέρχεται από το Μά’α που σημαίνει “νερό”. Η λέξη μά’α (μιμ αλίφ) έχει αριθμό 41. Και οι τρεις αριθμοί, το 19, 290 (29*10) και το 41 δηλώνουν την ίδια Αγγελική παρουσία, τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.
Το πρώτο κεφάλαιο του Κοράνι, η Φάτεχα που σημαίνει “Εισαγωγή”, “Έναρξη”, έχει όλα τα γράμματα που αραβικού αλφαβήτου εκτός από επτά. Τα επτά αυτά γράμματα είναι τα αρχικά από επτά λέξεις, επίθετα των επτά Αρχαγγέλων. Ξεκινά με ένα εδάφιο που απαρτίζεται από 19 γράμματα, το “Μπισμ Αλλάχ Αραχμάν Αραχίμ” και το οποίο υπάρχει στην αρχή κάθε Σούρα (Κεφάλαιο) χωρίς όμως να λογαριάζεται σαν εδάφιο. Μόνο μια Σούρα δεν ξεκινά με αυτό, αλλά το ίδιο το εδάφιο, περιλαμβάνεται μέσα στην 27η Σούρα, στο εδάφιο 30, όπου λέει: “Ίναχου μην Σουλεϊμάν ουά Ίναχου Μπίσμ Αλλάχ Αραχμάν Αραχίμ”, που σημαίνει “Γνώριζε αυτός ο Σολομώντας και γνώριζε το Μπίσμ Αλλάχ Αραχμάν Αραχίμ”. Έτσι, υπάρχει το εδάφιο 114 φορές μέσα στο Κοράνι.
Σημειώστε, ότι η λέξη Σούρα που σημαίνει κεφάλαιο, Στάδιο δεν χρησιμοποιείται σε καμιά άλλη περίπτωση, παρά μόνο για να υποδηλώσει τα κεφάλαια, τα στάδια στο Άγιο Κοράνι

nooriya blogger facebook pinterest